ÚJ SZOLGÁLTATÁS!!! A NaturMed Egészségügyi Centrum Új szolgáltatása - Egészségturizmus!!
.hu .de .en
NaturMed Egészségügyi Centrum | 8230. Balatonfüred Kossuth u. 28

MONOSCULPT Alakformáló és Zsírbontó kezelés

2023 ÉV ÚJDONSÁGA  
már a NaturMed Egészségügyi Centrumban!

MONOSCULPT AZ ÚJ ALAKFORMÁLÓ ELJÁRÁS
Avagy ÚJ DIMENZIÓ az alakformálásban

A NaturMed Egészségügyi Centrumban az egészséget és a boldogságot helyezzük előtérbe. Azt is tudjuk, mennyire fontos, hogy jól érezze magát a bőrében. A magabiztosság elengedhetetlen a vitalitáshoz és a jó közérzethez, és az egészséges életmód nem mindig elég. A MonoSculpt lehetővé teszi a test finomhangolását és formázását, hogy kezeljük a makacs zsírrétegeket, amelyek nem reagálnak a diétára és a testmozgásra. A modern rádiófrekvenciás technológia egy 20-25 perces, fájdalom és lábadozási idő nélküli kezeléssel teszi lehetővé saját ideális testünk elérését.

Mit érdemes tudni a MONOSCULPT eljárásról?
Ez egy nagyon erős non-invazív monopoláris RF platform, ami folyamatos azonnali hőmérséklet kontrollal éri el a klinikailag igazolt eredményeket. A Monosculpt az egész zsírréteget kezeli 1,5cm mélyen és éri el a 24%-os zsírszövet csökkenést 1-3 KEZELÉSSEL a LEGGYORSABBAN maximális biztonsággal.

A MonoSculpt segítségével bármilyen makacs zsírt kezelhet a testén, pontosan ott, ahol a legnagyobb szüksége van rá. A MonoSculpt egyedülálló a testkezelési eljárások között is, mivel egyszerre kezeli a nem kívánt zsírt és a laza bőrt.

A TECHNOLÓGIA és a koncepció a MONOSCULPT mögött
A kihívás az volt, hogy szelektíven célozzuk a zsírszövetet, mint minden alakformáló kezelés esetén. A MONOSCULPT lényegi eleme az inverz hőmérséklet gradiens. Azaz, hogy minél vastagabb a zsírszövet és minél mélyebben vagyunk, annál nagyobb az elért hőmérséklet. A bőrfelszín pedig érintetlen marad.
A megfelelő frekvenciával azonban -2Mhz- Monopoláris technológiával és a helyes elektróda konfigurációval sikerült elérni azt, hogy lefelé haladva nőjön a hőmérséklet azaz fordított módon a zsírszövetben legyen a nagyobb hő, mint a felszínen.
Csak a MONOPOLÁRIS RF tud 15mm mélyen folyamatosan növekvő hőt elérni és így jelentős struktúrális bomlást a zsírszövetben.

Más szavakkal, a zsírszövetben magasabb lesz a hőmérséklet, mint a felszínen anélkül, hogy a felszínt hűteni kelljen vagy ez kellemetlen legyen.
A zsírszövetnek alacsonyabb a sűrűsége és hőspecifikussága, azaz ha ugyanazt az energiát sugározzuk be, a zsírszövet magasabb hőmérsékletű lesz, mint a dermis és tartósabban is tartja a hőt.

Hogyan pusztítja el a MonoSculpt a zsírsejteket? 

A MonoSculpt a hőenergia erejét használja fel a zsírsejtek végleges eltávolítására. A kiválasztott kezelési területre egy kezelőfejet rögzítünk amely fokozatosan, ciklusokban melegszik fel. A monopoláris rádiófrekvenciás energia a kezelőfejből a zsírrétegbe áramlik, egyenletesen melegítve a teljes zsírréteget, miközben fenntartja a kellemes bőrhőmérsékletet. Az energiaszállítás automatikusan úgy van beállítva, hogy elérje és fenntartsa a 45°C feletti terápiás hőmérsékletet a zsírrétegben, miközben a bőr hőmérséklete folyamatosan 3-4°C-kal hűvösebb marad.

A zsírsejtek felmelegítésével a MonoSculpt apoptózist (programozott sejthalált) vált ki. A sejtek visszafordíthatatlanul károsodnak, majd 8-12 hét alatt természetes úton ürülnek ki a testen keresztül.

Mi a helyzet a bőr lazaságával?
A zsírcsökkentés mellett a MonoSculpt a bőrt is feszesíti azáltal, hogy ösztönzi a szervezet természetes regeneráló képességét, hogy fokozza a bőrtámogató fehérjék termelését. A MonoSculpt rendszerben található rádiófrekvenciás technológiát széles körben alkalmazták bőrfeszesítési eszközként.

Milyen területeket lehet kezelni?
•    Felső és alsó has
•    Csípő, oldalak
•    Térd körüli zsírpárnák
•    Felkar
•    Belső és külső combok
•    Fenék
•    Az áll alatt (szubmentális zsír)
•    Az állkapocs alatt (submandibularis zsír)

Hat darab MonoSculpt kezelőfejet lehet egyszerre felvinni egy kezelt területre, például a hasra és az oldalakra, 20-25 perces kezelés alatt. Egyes területeken kevesebb kezelőfejre van szükség.


A MONOSCULPT KEZELÉS MENETE:

KEZELÉS ELŐTT KONZULTÁCIÓ

•    Felmérjük teste szimmetriáját és az Önt zavaró területeket
•    Javaslatokat teszünk, hogy segítsünk a kívánt megjelenés kialakításában
•    Megmérjük: testsúlyát, kerületét
•    Fényképeket készítünk, hogy segítsünk összehasonlítani, hogyan néz ki a
      MonoSculpt kezelés előtt és után.

FELKÉSZÜLÉS A KEZELÉSRE

•    A kezelés előtt gondoskodjon róla, hogy jól hidratált legyen
•    Távolítsa el az ékszereket, beleértve a testpiercingeket is a kezelési
      terület(ek) közelében
•    Tisztítsa meg a kezelt terület(eke)t, távolítson el minden sminket és/vagy
      testápolót.
•    Szükség szerint borotválja meg a kezelt terület(eke)t
•    A kezelés megkezdése előtt a kezelési terület(ek) megjelölésre kerülnek a
      bőrén.

A Monosculpt igazi vendégélményt biztosít, hiszen gyors, kellemes a kezelés (20-25 perc) és hatalmas területet tud kezelni. Nincsenek mellékhatások, így egy igazi gyors ebédidős zsírbontó eljárásól beszélünk.

A földelő elektródát felhelyezzük a hátra, majd a 6 db monopoláris RF kezelőlapot elosztjuk azokon a területeken, ahol a zsírszövet csökkenést szeretnénk elérni.

Ezután beállítjuk a kívánt célhőmérsékletet és kezelési időt és a gép automatán folyamatos hőmérséklet emeléssel és monitorozással mutatja az elért hőmérsékletet, szabályozza a hőt.

A kezelés közben a páciens csak enyhe vagy erősebb meleget érez mely egyáltalán nem kellemetlen.

20-25 perc a javasolt kezelési idő egy területen, ezután a kezelőlapok áthelyezhetőek egy másik területre.


Milyen egyéb területeket kezelhet a MonoSculpt?

A gépen egyrészt megtalálható 6db  40 cm²-es 2Mhz-es monopoláris RF lap, melyet csak fel kell helyeznünk a páciensre és hatalmas területet fednek le egyszerre.(Egyszerre 300cm²-t)

Másrészről a MonoSculpt rendelkezik olyan mozgatható monopoláris RF fejekkel, melyek kisebb területekre, tokára vagy arcra alkalmazhatóak.

16 cm²-es kezelőfej alkalmas a toka kezelésére. Ezzel a kezelőfejjel  2-5 áthelyezéssel lefedhető a kezelni kívánt terület. Kezelési idő 5-5 perc területenként.
Mivel ez a terület érzékenyebb, mint a többi testrész, nem teszi lehetővé ugyanannyi rádiófrekvenciás (RF) energia felhasználását, ezért általában 3-5 kezelésre van szükség, amelyeket 2-3 hetes időközönként kell elosztani.


Ezek a kezelőfejek csökkentik a tokát , miközben feszesítik azt!