ÚJ SZOLGÁLTATÁS!!! A NaturMed Egészségügyi Centrum Új szolgáltatása - Egészségturizmus!!
.hu .de .en
NaturMed Egészségügyi Centrum | 8230. Balatonfüred Kossuth u. 28

MENEDZSER SZŰRŐVIZSGÁLATOK

Egészsége megőrzésében Önnek is segíthetünk!

Korunk rettegett betegségeinek oka a túlhajszolt életmód és az ezzel járó stressz. Ez kiemelten igaz a vezető beosztású dolgozókra, de igaz minden munkaterületen dolgozóra egyaránt. A folyamatos terhelés, a pihenés hiánya és a munkával járó felelősség súlya fokozottan veszi igénybe szervezetünk tűrőképességét és gyakran csökkenti az ellenálló képességet.

Miért jó Önnek a szűrővizsgálat?

A terápia kulcsa a betegség kialakulását jelentő veszélyek korai felismerése és az azokat előidőző tényezők csökkentése, megszüntetése.
Fontos tehát a rendszeres orvosi szűrővizsgálat, melynek eredményei segítik a probléma időbeli felismerését, növelve ezáltal az egészség megőrzésének esélyeit. Szűrővizsgálati protokolljainkat a magyar és a nemzetközi ajánlások figyelembe vételével állítottuk össze és folyamatosan fejlesztjük.

A magánegészségügyi piac talán legátfogóbb menedzserszűrő programjában minden szervrendszert specialista vizsgál, az adott szakma követelményeinek megfelelően kialakított és felszerelt szakrendelő helyiségben.

A NaturMed Egészségügyi Centrum szakemberei az orvostudomány mai állása szerint indokoltnak tekinthető szűrővizsgálatokat komplex módon, az egyéni sajátosságok messzemenő figyelembevételével végzik.

A szűréseket előre egyeztetett időpontban, a lehető legkisebb várakozási idővel a NaturMed Egészségügyi Centrumban Balatonfüreden, a Kossuth u. 28. szám alatt végezzük.

    -állapotfelmérés (anamnézis)
    -fizikális vizsgálat
    -vérnyomásmérés
    -légzésfunkció mérés (digitális SpiroTube spirométerrel)
   - vérvizsgálat, vércukor, infarktus rizikófaktorok, zsíranyagcsere (koleszterin,
     HDL-koleszterin, triglicerid), ionogramm (Na, K, Cl), húgysav, májfunkció
     (SGOT, SGPT, gamma GT), vesefunkció
    -ultrahang vizsgálat (kismedence, hasi szervek, pajzsmirigy, nyaki erek, emlő
      ultrahang viizsgászív)
    -12 elvezetéses nyugalmi EKG
    -nőgyógyászati diagnosztikus (ultrahang), citológiai vizsgálat (rákszűrés)
     emlők fizikális vizsgálata
    -férfiaknak (PSA, prosztata )szűrés, here ultrahang vizsgálat
    -bőrgyógyászat

A menedzserszűrés eredményei, azaz a szakorvosi vélemények és a diagnosztikai vizsgálatok alapján értékeljük az egészségi állapotot, javaslatot teszünk az életmód, étkezés, testmozgás szokásainak megváltoztatására, további kiegészítő vizsgálatokra és a szükséges kontroll vizsgálatokra.
Az üzleti versenyképesség egyik kulcsa a vállalat munkatársainak egészsége és motivációja. A munkavállalók egészségét szem előtt tartó munkahelyek növelhetik saját hatékonyságukat, vonzóbbá tehetik magukat a munkát keresők számára, illetve társadalmi felelősségvállalás programjukba is beilleszthetik a munkavállalóknak kínált egészségügyi programokat.
A magán egészségügyi szolgáltatók a felsorolt előnyöket felismerő vállalatok számára növekvő versenyképességet, hatékonyabb humánpolitikát, alacsonyabb fluktuációt, javuló munkaerőpiaci pozíciót és nagyobb társadalmi elismertséget jelentenek.
Célunk, hogy a hozzánk forduló paciensek elégedetten távozzanak, egészségüket megőrizzék, illetve lappangó betegségek mielőbb felszínre kerüljenek és segítségünkkel attól rövid úton megszabaduljanak a betegeink.
Prevenció egyik legfőbb eszköze a korszerű szűrővizsgálat, melyet évente egyszer érdemes igénybe venni.
A szűrés várható időtartama: 120-160 percig, a páciens panaszaitól függően.

ÁRA: Csomagfüggő, az Ön egyéni igényeitől függően.
        (Kérje csomagajánlatainkat!)
 
NE VÁRJON ADDIG, AMIG TÚL KÉSŐ!

„Nincs semmi bajom, csak szeretnék képet kapni az egészségi állapotomról." Ha az ilyen tudatos és aktív hozzáállás lenne a jellemző, az bizonyára a lehangoló statisztikákon is változtatna.

Tegyen Ön is többet egészségéért!

Szeretettel, bizalommal várjuk Önt is, a NaturMed Egészségügyi Centrum szakorvosai és terapeutái Balatonfüreden.
  

Legtöbben ezt keresték: Egészségügy, Egészségügyi és Táplálkozási Tanácsok, Egészségügyi Szűrővizsgálatok, Egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi Centrum, Egészségügyi Center, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden, Veszprém megyei egészségügyi állapotfelmérés, egészségügyi gyógyító megelőző szervezőmunka, egészségügyi szűrővizsgálatok, egészségvédő tanácsok, egészségvédelem, egészségügyi intézmény balatonfüreden, szakorvosi viszgálatok, táplálkozási tanácsadás, életmód tanácsadás, koleszterinszint mérés balatonfüreden, tanácsadás a betegségek gyógyítása területén, Egészségügyi szolgáltatások, szűrővizsgálatok a korai felismerésért, szűrővizsgálatok nem kórházi környezetben, műszeres szűrővizsgalat, műszeres szűrővizsgalat veszprém-megyében,

Biorezonancia: biorezonancia kezelés, lelki harmónia helyreállítása, Quantum Biofeedback módszer, emberi test feltérképezése, stresszoldás.

4D ultrahang diagnosztika4D ultrahang diagnosztikai vizsgálat, Ultrahang Diagnosztika, ultrahang vizsgálat, 4d ultrahang, SonoAce ultrahang készülék, Medison ultrahang készülék, sonarmed, SonarMed Kft., 4 dimenziós ultrahang vizsgálat, 4D ultrahang vizsgálat, babamozi, 4d felvételek a magzatról, 4d felvételek készítése a magzatról,

 

 
A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!
Impresszum | design by: | | * NaturMed * 2000 - 2021 | 24029 | 77815 | Info
NaturMed Egészségügyi Centrum | 8230. Balatonfüred Kossuth u. 28

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!

Tulajdonos: dr. Antal Géza

Címsorszöveg: NaturMed Balatonfüred MENEDZSER SZŰRŐVIZSGÁLATOK - A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!

Szlogen: NaturMed Egészségügyi Centrum Balatonfüred

Linkfelhő: Egészségügy, Egészségügyi és Táplálkozási Tanácsok, Egészségügyi Szűrővizsgálatok, Egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi Centrum, Egészségügyi Center, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden

Készült: 2009. november 20.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Kauker Attila

Telefon: 06 87 581 - 235 (8.00-16.00)
Mobiltelefon: 06 30 331-85-02 (8.00-18.00)
Fax: 06 87 343 - 457 (0.00-24.00)
E-mail:

Bezárás Bezár

Weboldalamon az alábbi szavakra kereshet:

Címsorszöveg: NaturMed Balatonfüred MENEDZSER SZŰRŐVIZSGÁLATOK - A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megszüntetni a betegségek kiváltó okait!

Szlogen: NaturMed Egészségügyi Centrum Balatonfüred

Linkfelhő: Egészségügy, Egészségügyi és Táplálkozási Tanácsok, Egészségügyi Szűrővizsgálatok, Egészségügyi tanácsadás Balatonfüreden, Veszprém-megyei Egészségügyi Centrum, Egészségügyi Center, állapotfelmérő vizsgálatok, állapotfelmérés balatonfüreden